[O1] podświetlenie środka/nóg

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • przemis
    Classic
    • 2010
    • 32

Koledzy, wszyscy jak jeden mąż dowalacie policji,i słusznie, ale przecież jest też druga strona nieszczęścia czyli tzw inżynierowie ruchu. Im też się należy parę "ciepłych słów". Wszak to nie policja ustawia ograniczenia prędkości w bzdurnych miejscach, mało tego, to na wniosek policji podniesiono limit prędkości na Trasie Łazienkowskiej w Wawie.Przykładów radosnej twórczości tych panów jest multum w całej Polsce i nie będę ich przytaczał bo każdy je zna z własnego podwórka. Ja o fachowości tych ludzi mam bardzo kiepskie zdanie.
    Jakiś czas temu w moto dodatku do Gazety Wyborczej był wywiad z takim panem. Na pytanie dziennikarza - czemu w wielu miejscach gdzie warunki pozwalają na szybszą jazdę ustawia się ograniczenia np. do 60 km/h, pan inżynier odpowiedział że wielu jego kolegów robi to z asekuracji,bo jak się wydarzy jakiś wypadek to nikt im nic nie może zarzucić.Smutne to ale niestety prawdziwe.
  • blackrs
    RS
    • 2008
    • 4826
    • Superb II combi (3T5)
    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

witam chciałbym w swojej O1 zrobić podświetlenie nóg. pod co mam sie podlaczyć w drzwiach nie mam swiateł tylko odblaski ( od razu bym chcial zmienic i to zeby mi świeciły po otwarciu. czy muszś kable ciagnac aż do tej lampki w suficie czy gdzieś nizej mozna sie podlaczyć bez zbyt mocnego rozbierania samochodu
    BYŁA o1 rs
    BYŁA o2 1.6
    JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• kornat
      Rider
      • 2007
      • 578

nie wiem jak w octavi ale w fabii jest za schowkiem po stronie pasażera i sprawdzić jakie masz kolory kabelków przy lampce w suficie

Komentarz

Pracuję...